PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: Melissa van Wijk videochat met haar geliefde Brandan in Zuid-Afrika. Minister Grapperhaus versoepelde de regeling voor langeafstandsrelaties. Een geliefde van buiten de EU mag per 27 juli weer naar Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
PR dgfoto Gelderlander Nijmegen: Melissa van Wijk videochat met haar geliefde Brandan in Zuid-Afrika. Minister Grapperhaus versoepelde de regeling voor langeafstandsrelaties. Een geliefde van buiten de EU mag per 27 juli weer naar Nederland. © Paul Rapp

Melissa's liefde uit Zuid-Afrika mag eindelijk naar Nederland komen

Ze kan het nog amper geloven: binnenkort kan Melissa van Wijk (26) haar geliefde uit Zuid-Afrika eindelijk weer in de armen sluiten. Na meer dan een half jaar. De Nijmeegse beleefde stressvolle maanden omdat haar vriend Brendan (26) vanwege corona lange tijd Nederland niet in mocht. Nu komt er alsnog versoepeling.

  1. Zestig jaar oude kerstster betekent de wereld voor Fred (58): ‘Het werd iets magisch’
    PREMIUM

    Zestig jaar oude kerstster betekent de wereld voor Fred (58): ‘Het werd iets magisch’

    Een simpele, bijna zestig jaar oude papieren ster. Voor de meesten is het niets meer dan dat, maar voor oud-Utrechter Fred de Neijs (58) is het de ultieme herinnering aan de jaarlijkse kerstperiode met zijn ouders en broertje in zijn ouderlijk huis in de Lange Koestraat in de Domstad. ,,Dit jaar is de ster nog specialer, omdat mijn vader onlangs overleden is en ik mijn moeder niet kan zien.”