Aan hoogbouw, zoals de geplande Vinkenhofjes, is in Nuenen behoefte, om voldoende woningen te bouwen. Tegelijkertijd wil de politiek niet te veel flats, om zo het dorpse karakter te behouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan hoogbouw, zoals de geplande Vinkenhofjes, is in Nuenen behoefte, om voldoende woningen te bouwen. Tegelijkertijd wil de politiek niet te veel flats, om zo het dorpse karakter te behouden. © Helpt Elkander

Nuenen moet snel besluiten hoe hoog gebouwd mag worden, want de vraag naar woningen is groot

NUENEN - Het wil niet vlotten met een antwoord op de vraag: hoe hoog mag een woongebouw zijn in Nuenen? Terwijl de woningnood groeit, denkt de gemeente hier al bijna anderhalf jaar over na. Inmiddels begint de tijd te dringen.

 1. Jayden is pas 6 jaar, maar vier topclubs vechten al om zijn handtekening: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’
  PREMIUM
  Met video

  Jayden is pas 6 jaar, maar vier topclubs vechten al om zijn handteke­ning: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

  EINDHOVEN – Kinderen van 6 jaar scouten voor een mogelijke toekomst in het betaald voetbal? Bij de grote clubs is dat niet meer dan normaal. En het percentage jonge spelers dat na een voetbalopleiding slaagt, stijgt al jaren. Toch blijft de kans klein dat het talentje van vandaag uitgroeit tot de wereldspeler van morgen, maar Jayden (6) en Zyva (11) zijn vastbesloten de ultieme top te halen.
  Eindhoven