Dode man gevonden in Nuenen, politie tot maandag bezig met onderzoek

VIDEO + UPDATENUENEN - In een appartement in de Bernhardstraat in Nuenen is het lichaam van een dode man gevonden. De politie gaat ervan uit dat het stoffelijk overschot er minimaal een week en mogelijk langer ligt. Buurtbewoners hadden de man al enige tijd niet meer gezien.

Een buurtbewoonster liet rond 13.00 uur haar hond uit en zag dat er voor het raam van de woning honderden vliegen zaten. Ze vertrouwde het niet en belde daarom 112. Binnen werd het stoffelijk overschot gevonden.

Onduidelijk is vooralsnog of de man een natuurlijke dood is gestorven. Vanwege de onduidelijkheid is opgeschaald en is ook een commandovoertuig aanwezig. "We nemen geen enkel risico", meldt de politiewoordvoerder. In en rond de woning zijn 15 tot 20 mensen aan het werk. Het onderzoek duurt volgens de politiewoordvoerder nog de hele avond en gaat ook morgen nog verder.

De politie kan nog niet bevestigen of het stoffelijk overschot van de bewoner van het pand is. Volgens de buurtbewoonster woont op het adres een oudere man die veel op zichzelf is. De man zou nog wel regelmatig door familie bezocht worden. 

Volledig scherm
In een woning aan de Bernardstraat is een dode man gevonden. © Bert Jansen
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement