Volledig scherm
© Thinkstock

Fotoclub Knipoog viert lustrum en exposeert in Nuenen

NUENEN - Leden van fotoclub Knipoog exposeren op zaterdag 5 en zondag 6 november hun werk bij het Kwetternest in Nuenen. De thema's zijn 'regen, storm en schaduw'.

Ook zijn er foto's met vrij werk te zien en foto's die spreekwoorden en gezegdes uitbeelden. Een aantal leden heeft een bijpassende audiovisuele presentatie gemaakt, die in een aparte ruimte bekeken kan worden. Op beide dagen is de expositie van 10.30 tot 17.00 uur in gebouw scarabee, op Mantelmeeuwlaan 10, te bezichtigen. De toegang is gratis. De fotoclub bestaat vijf jaar en viert een lustrum.

  1. Dierenrijk Dier en Doe Dagen in Nuenen
    Play
    VIDEO

    Dierenrijk Dier en Doe Dagen in Nuenen

    NUENEN – Knutselen aan kattenspeeltje, krabpaal, voertjeskatapult of een pindaketting rijgen. Bedoeld om dieren te verrijken en kinderen mee te geven dat dit ook met je huisdier kan. ,,Een pompon aan een touwtje voor de kat. Veel kinderen kennen dat niet” zegt dierverzorger Jeroen van Maastrigt. ,,We vertellen dat je dieren niet alleen fysiek maar ook geestelijk kunt bezighouden. Het voorkomt verveling.” Ze doen het in Dierenrijk dagelijks.

Geldrop e.o.