Volledig scherm
Paviljoen van de Dame in Paterswolde, Groningen

Geen 'verzilvering' voor Nuenense ontwerper, maar nominatie 'enorme eer'

NUENEN - Bij de jubileumeditie van het jaarlijkse hoogtepunt voor het platform voor de horeca, de Entree Hospitality & Style Awards 2016, schoof dit jaar ook de Nuenense ontwerper Hans Kuijten van World of Creation aan op het gala in Hilversum dat werd gepresenteerd door Jort Kelder.

De meest bijzondere, kwalitatieve en mooie restaurants, hotels, cocktail-, koffiebars en nachtclubs die afgelopen jaar openden of restyleden maakten kans op een van de 14 awards die maandag door de vakjury werden uitgereikt. Voor twee projecten werd Kuijten genomineerd, namelijk in de categorie 'Best Hotel Design' voor Hotel Enschede en in de categorie 'Best Restaurant-Bar Design' voor Paviljoen de Dame in Paterswolde. Helaas viel hij niet in de prijzen. Kuijten: "Dit zijn de Oscars op ons vakgebied van interior design en uitvoering. Dat ik als eenmanszaak genomineerd ben tussen de grote jongens en dat twee keer is op zich al een enorme eer. Dit is voor mij heel bijzonder."

Volledig scherm
Hotel Enschede, onderdeel van het Van der Valk-concern
  1. Spektakel op Landgoed Gulbergen in Nuenen tijdens mountainbikemarathon

    Spektakel op Landgoed Gulbergen in Nuenen tijdens moun­tain­bi­ke­ma­ra­thon

    NUENEN - Mountainbike 24-uurs race Gulbergen24 slingert deze editie over een verlengd parcours. Het lukte de organisatie de neuzen van alle ‘bewoners’ van Landgoed Gulbergen dezelfde kant op te laten wijzen. Dus kwamen de 660 mountainbikers onderweg van alles tegen. Gladgeschoren en glow-in-the-dark golfballen, vele grote en kleine bezoekers van Dierenrijk, sjokkende olifanten, verbaasde kamelen en nieuwsgierige apen.

Geldrop e.o.