Volledig scherm
Hilde Thoonen © Hilde Thoonen

Hilde Thoonen voorzitter dorpsraad Nederwetten

NEDERWETTEN - Hilde Thoonen is de nieuwe voorzitter van de dorpsraad Nederwetten. De 34-jarige Thoonen kreeg tijdens de dorpsraadsverkiezingen op 21 maart van de twaalf kandidaten de meeste stemmen. Ze werd tijdens de eerste vergadering van de nieuwe dorpsraad als voorzitter gekozen. 

Thoonen volgt Piet Renders op die een stapje terug doet en vicevoorzitter is. De dorpsraad telt zeven leden en geeft advies aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen.  

  1. Nieuwbouw huur- en koopwoningen Parkstraat Nuenen

    Nieuwbouw huur- en koopwonin­gen Parkstraat Nuenen

    NUENEN - Woningstichting Helpt Elkander wil niet langer wachten met de herontwikkeling van het braakliggende terrein op de hoek van de Parkstraat en de Voirt in het centrum van Nuenen. De woningstichting heeft marktpartijen gevraagd om plannen in te dienen voor de bouw van huur- en koopappartementen voor een- of tweepersoonshuishoudens. Een supermarkt maakt geen deel uit van het plan en de kans dat die er nog komt is volgens interim-directeur Ben Wouters klein. ,,Een supermarkt maakt geen deel uit van de aanbesteding’’, zegt hij.

Geldrop e.o.