Pop-uprestaurant 'Asperges Op De Velden' smakelijk van start met topkoks in Nuenen

VIDEONUENEN – Komende twee weken is de Raaijmakers Hoeve aan Boord 25 in Nuenen gastheer van het pop up restaurant ‘Asperges Op De Velden’. De geïmproviseerde, tijdelijke keuken ging woensdag in bedrijf. 

De start ’s middags was met 30 couverts voorzichtig. ’s Avonds was het hele restaurant gevuld en kwamen 160 gasten genieten van het witte goud. Dit wordt dagelijks verser dan vers gestoken op de aspergevelden waar de gasten van het restaurant tijdens lunch of diner over uitkijken.

De speciale dagen dat er wordt gekookt door bekende koks van toonaangevende restaurants (Lugar, Zarzo en Tribeca) zijn uitverkocht. Hier moest al maanden van tevoren voor worden gereserveerd. Deze woensdag werd er gekookt door chef Vincent van Thiel van restaurant Truffelaer uit Veldhoven en zijn team. Op het menu niet zomaar asperges. Ze werden geroosterd, gemarineerd, in risotto verwerkt en gewokt. Maar natuurlijk ook op de traditionele wijze geserveerd, gekookt.

Volledig scherm
Asperges in Nuenen © Miriam van den Nieuwenhof
Volledig scherm
Asperges in Nuenen © Miriam van den Nieuwenhof
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Geldrop e.o.