Volledig scherm
Prins Pukkie

Prins Pukkie 44e prins CV de Wetters

NEDERWETTEN - CV de Wetters presenteerde afgelopen zaterdag 12 november de nieuwe prins carnaval tijdens het prinsenbal. Prins Pukkie en zijn adjudanten Tukkie, Mukkie en Make-Uppie zullen komend carnaval de kar gaan trekken voor de Wetters.

Met het motto: ‘Mi dees 4 carnavals4ders, 4t iedereen d’n 4enveertigste carnaval!’ Carnaval in Nederwetten zal worden gevierd in Residentie ‘D’n Hakkûbar’.

In het dagelijks leven luistert Prins Pukkie naar de naam Stefan Verhoeven. Hij is 33 jaar en getrouwd met Linda. Ze hebben samen 2 zonen, Quinn van 4 en Kay van 3. Hardlopen en voetbal bij de voetbalclub van Nederwetten zijn grote hobby’s. Ook Adjudant Tukkie, Arne Raaijmakers is een echte voetballiefhebber.

Christian Rovers is Adjudant Mukkie. Hij is getrouwd met Marieke, en zij hebben 4 kinderen: Fenne, Timo, Mila en Luna. Zijn hobby ligt bij Belgische trekpaarden. De dame onder de adjudanten is adjudant Make-Uppie, oftewel Denise van de Putten. Zij is een nicht van Prins Pukkie en de knuffeltante van Kay. Een relatie heeft ze ook, en wel met Daan.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Geldrop e.o.