Volledig scherm

Prins Vinzz voorop in Gerwen

GERWEN – Zaterdag 19 november stelde Carnavalsvereniging de Narre-Kappen tijdens het prinsenbal hun nieuwe prins carnaval en zijn gevolg voor. Vanaf nu gaat Prins VinZZ samen met prinses GlitZZ en hofdame GlamZZ de “carnavalskar“ trekken voor de Narre-Kappen in Gerwen.

In het dagelijks leven heet prins VinZZ Vincent Engelen. Hij is 40 jaar en getrouwd met zijn prinses GlitZZ. Samen hebben ze 3 mooie kinderen, dansmarieke Josephine (9), Hugo (8) en Lonneke (5). Prins Vinzz gaat graag op vakantie, hij houdt van voetbal en poker en van carnaval vieren! Hij is zzp'er en hangt deuren. Prins en gevolg zetten daarom dan ook de carnaval in onder ‘t motto: We lopen d’n deur plat in ‘t Narregat!! Loopt u ook met ons dees dagen d’n deur plat in ‘t Narregat?? Waar?? In onze Residentie De Tent, op het Heuvelplein in Gerwen.

Prinses GlitZZ luistert in haar leven buiten carnaval naar de naam Kitty Engelen - Stoop. Prinses GlitZZ is kapster van beroep en runt haar B&B aan de Lieshoutseweg in Gerwen. Verder zet ze zich graag in voor onze kinderen op basisschool Heuvelrijk en speeltuin de Kievit in Nuenen.

Hofdame GlamZZ heet in het normale leven Erika van Zeeland – van der Maat. Hofdame GlamZZ is getrouwd met Toon en ze hebben samen 3 zonen, Sjef, Hans en Tommie. Het maken van kleding en begeleiden van de “Knappen van de Narre-Kappen” laten haar hart sneller kloppen.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Geldrop e.o.