Volledig scherm
Prins Röller

Raod van Zatterdag gaat met prins Röller het carnavalsseizoen in

NUENEN - De Nuenense carnavalsvereniging Raod van Zatterdag stelde met een spannende presentatie prins Röller en zijn vier adjudanten voor. Met ludieke filmpjes stelden vijf gemaskerde scootmobielers zich voor. Werk, hobby of woonplaats lichtten tipjes van de sluier op.

Uiteindelijk reden zij binnen om op het podium te worden ontmaskerd. Prins Röller is in het dagelijks leven Jasper Kreveld. Hij woont op het Eeneind en werkt bij Medipoint in Helmond, een bedrijf gespecialiseerd in zorgbenodigdheden.

Adjudant Lachen is Thijs van de Meeberg, woonachtig in Den Bosch en winnaar van het Leids Cabaretfestival in 2015. Hij toert momenteel met zijn eigen cabaretvoorstelling door Nederland. Adjudant Tanzen is Peter Kooijman. Peter is boomverzorger en woont in het centrum van Nuenen samen met adjudante Spass, Brenda Alfrink. Zij is grafisch ontwerpster. Ten slotte gaat achter adjudant Saufen Jelle van Berkel schuil. Hij woont en werkt sinds enkele jaren in Den Haag, na ruim 15 jaar in Nuenen te hebben gewoond. Het motto van prins Röller en zijn adjudanten is “Jetzt geht’s los!”.

Geldrop e.o.