Volledig scherm
© Thinkstock

Uitwisselingsconcert in Nuenen met Jong Leven uit Gerwen en harmonie Sint Caecilia

NUENEN - Drumfanfare Jong Leven uit Gerwen en de Volkelse harmonie Sint Caecilia geven op zondag 23 oktober een uitwisselingsconcert.

Sint Caecilia bestaat uit een harmonieorkest, een slagwerkgroep en een opleidingsorkest. Tijdens het uitwisselingsconcert schotelen zij, samen met muzikanten van Jong Leven, bezoekers een muzikaal programma voor in gemeenschapshuis D'n Heuvel op Heuvel 11. Het concert begint om 13.30 en is gratis bij te wonen. Meer info is te lezen op de website van Jong Leven.

  1. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

    Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

    EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.
  2. Spektakel op Landgoed Gulbergen in Nuenen tijdens mountainbikemarathon

    Spektakel op Landgoed Gulbergen in Nuenen tijdens moun­tain­bi­ke­ma­ra­thon

    NUENEN - Mountainbike 24-uurs race Gulbergen24 slingert deze editie over een verlengd parcours. Het lukte de organisatie de neuzen van alle ‘bewoners’ van Landgoed Gulbergen dezelfde kant op te laten wijzen. Dus kwamen de 660 mountainbikers onderweg van alles tegen. Gladgeschoren en glow-in-the-dark golfballen, vele grote en kleine bezoekers van Dierenrijk, sjokkende olifanten, verbaasde kamelen en nieuwsgierige apen.

Geldrop e.o.