1. Sportieve Turkse jeugdspeler trapt penalty bewust over zijlijn

  Sportieve Turkse jeugdspeler trapt penalty bewust over zijlijn

  Een mooi tafereel speelde zich gisteren af bij een onder-17 wedstrijd tussen de Turkse clubs Altinordu FK en Balikesirspor Baltok. Een verdediger van Balikesirspor dacht dat er gefloten was voor buitenspel en legde de bal met zijn handen klaar voor de vrije trap. Maar de arbiter gaf een penalty vanwege hands. Bariscan Altunbas wilde echter niet op deze manier gebruikmaken van het misverstand en schoot de bal bewust over de zijlijn.
 2. Speler Norwich geeft hooligan pakje sigaretten terug

  Speler Norwich geeft hooligan pakje sigaretten terug

  Het was een bizar moment bij het bewogen FA Cup-duel Chelsea - Norwich City. Terwijl Álvaro Morata namens de thuisclub rood krijgt van arbiter Graham Scott meldt zich een hooligan op het veld van Stamford Bridge. Kennelijk is die bij zijn ren over het gras een pakje sigaretten verloren dat hij keurig terugbezorgd krijgt van de Zwitserse verdediger Timm Klose van Norwich City. Chelsea zou zich na pingels plaatsen voor de vierde ronde.
 1. Dakar-auto kopje onder in zee

  Dakar-auto kopje onder in zee

  In Dakar Rally hebben we de laatste decennia de gekste dingen meegemaakt: auto's die over de kop sloegen, vrachtwagens die volledig vast kwamen te zitten in het woestijnzand of motoren die plotseling zonder brandstof kwamen te staan. Maar de woestijnrally blijft ons verbazen. Gisteren dacht Yazeed Al Rajhi het mulle zand te vermijden en dicht langs de natte én verharde zeerand te crossen. Maar dat ging niet helemaal naar wens.... De autocoureur uit Riyad zou zijn Mini John Cooper Works Buggy overigens later met een flink touw toch kunnen redden.