1. Vijf iconische voetbalsongs die je beluisterd moet hebben
  Video

  Vijf iconische voet­balsongs die je beluisterd moet hebben

  In de weken voorafgaand aan elk EK of WK verschijnen er talloze toernooi-songs. In elk deelnemend land is er wel een band te vinden die een pakkende tekst schrijft over het aankomend succes van zijn of haar land. Een groot deel van deze liedjes is weinig verheffend, maar af en toe is er ineens een liedje dat blijft hangen en een grote hit wordt. Dit zijn vijf iconische voetbalsongs uit het verleden die je geluisterd moet hebben.
 1. Bijzondere taferelen in American Football: 1,5 miljoen dollar uit eigen zak voor nieuw rugnummer

  Bijzondere taferelen in American Football: 1,5 miljoen dollar uit eigen zak voor nieuw rugnummer

  NFL-ster Dalvin Cook wil het komende American football-seizoen graag met een nieuw rugnummer spelen. Dat is echter een stuk minder eenvoudig dan gedacht. Cook is een populaire speler en daarom heeft de NFL een grote voorraad van zijn shirts in de fanshops liggen. De speler van de Minnesota Vikings mag alleen van nummer wisselen als hij de hele voorraad tegen verkoopprijs overneemt. Het kostenplaatje? Zo'n 1,5 miljoen dollar.
 2. Op audiëntie bij ‘koning Messi’: Dest, De Jong en al die anderen ‘mogen’ op de foto
  Video

  Op audiëntie bij ‘koning Messi’: Dest, De Jong en al die anderen ‘mogen’ op de foto

  Het waren schitterende beelden, meteen nadat de Copa del Rey op de middenstip van Estadio La Cartuja in Sevilla was uitgereikt aan FC Barcelona. De voornamelijk jongere spelers van de Catalaanse bekerwinnaar stonden letterlijk in de rij om op de foto te mogen met ‘koning’ Lionel Messi en de beker. Onder anderen Sergiño Dest en Frenkie de Jong konden niet wachten tot ze aan de beurt waren. En Messi, die onderging het allemaal met een enorme glimlach.