Volledig scherm
De wandelvierdaagse in Oirschot begint op dinsdag 5 juni. Inschrijving is via internet mogelijk.

Avondwandel4daagse Oirschot start op dinsdag 5 juni

OIRSCHOT - Op dinsdag 5 juni begint in Oirschot de jaarlijkse Avondwandel4daagse. De organisatie is in handen van stichting Vakantie Jeugdzorg Oirschot (VKJZ) in samenwerking met de Koninklijke Wandelbond Nederland.

Vanaf de startplaats bij Kindcentrum De Linde, Spoordonkseweg 1 in Oirschot, zijn er wandeltochten met afstanden naar keuze: 5, 10 of 15 kilometer. Voor de allerjongsten of mensen slecht ter been is er een route van 2 kilometer. Deelname kost drie euro per wandelaar. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier. De betaalavond is op donderdag 31 mei van 19.00-20.00 uur in de Enck aan de Loop.

Traditiegetrouw sloot de VKJZ de Avond4daagse af met een ballonnenwedstrijd. Omdat dit niet milieuvriendelijk is, koos de organisatie vorig jaar al voor een andere afsluiting; een Finishfeest. Ook dit jaar is voor deze optie gekozen; een minifestival met eten en drinken en muziek van onder andere Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’ en de Kids-dj Discoshow. De wandelaars doen automatisch en gratis mee aan de loterij. Het Finishfeest bij Kindcentrum de Linde op vrijdag 8 juni is gratis toegankelijk. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement