Volledig scherm
© Thinkstock

Informatiebijeenkomst in Oirschot over toekomstige wegenstructuur

OIRSCHOT - De gemeente Oirschot informeert inwoners op dinsdag 8 november tijdens een bijeenkomst over de toekomstige wegenstructuur.


Het gaat om informatie over ‘Oirschot in Brainport’, de verbreding van de A58 en de weginfrastructuur Eindhoven-Noordwest, Oirschot en Best. Ook komen de langzaamverkeersbrug en de randweg van Oirschot ter sprake. Tijdens de bijeenkomst en informatiemarkt in het gemeentehuis op Deken Frankenstraat 3 krijgen inwoners de gelegenheid zowel schriftelijk als mondeling hun mening te geven over de diverse ontwikkelingen in het gebied. De gemeente betrekt deze reacties bij de verdere planvorming. Meer info over de informatiebijeenkomst, die duurt van 18.30 tot 22.00 uur, is te vinden op de website van de gemeente.

Het voorontwerpbestemmingsplan Weginfrastructuur Eindhoven-Noord, Oirschot en Best ligt nog tot 17 november ter inzage. Ook ligt tot eind december het voorontwerpbestemmingsplan voor de langzaamverkeersbrug over het Wilhelminakanaal ter inzage voor reacties. Hiervoor volgt nog een aparte bekendmaking met daarin een reactietermijn.

Kempen