De gemeente Oirschot heeft een nieuwe visie gemaakt voor de natuur rond de Spoordonkse Watermolen, zo moet het gebied o.a. natter worden. Bewoners van het Beerseveld, op de achtergrond, vrezen echter voor natte voeten en een minder weids uitzicht.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente Oirschot heeft een nieuwe visie gemaakt voor de natuur rond de Spoordonkse Watermolen, zo moet het gebied o.a. natter worden. Bewoners van het Beerseveld, op de achtergrond, vrezen echter voor natte voeten en een minder weids uitzicht. © Kees Martens/DCI Media

Rond de Spoordonkse Watermolen moet het natter worden – maar omwonenden willen wel droge voeten

SPOORDONK/OOSTELBEERS- De Spoordonkse Watermolen moet straks weer net zo nat zijn als vroeger en de Beerze weer door Oostelbeers kronkelen. De gemeente Oirschot presenteerde deze week de toekomstplannen voor beide gebieden tegelijk. Omwonenden van de watermolen vrezen dat hun dit natte voeten oplevert.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.