Leentje Kemps
Volledig scherm
Leentje Kemps

Twee lintjes uitgereikt in Oirschot

OIRSCHOT - In De Kerk in Oostelbeers werd Leentje Kemps (66) verrast met een lintje. Ze mag zich voortaan Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

Mevrouw Kemps maakt zich al jaren erg verdienstelijk voor de Beerse samenleving. Ze was vrijwilliger van de Sint Jozefschool en zet zich nog altijd in voor parochie Heilige Andreas. Voor de Stichting Aktie Komitee is ze nauw betrokken bij allerlei activiteiten in de drie dorpen.  Ook is mevrouw Kemps actief voor de Beerse afdeling van 'De Zonnebloem’ en Parochiële Caritasinstelling.  

Arthur de Vries, 65 jaar, Oirschot

Arthur de Vries
Volledig scherm
Arthur de Vries

De meeste mensen zullen deze gedecoreerde kennen als leraar of conrector bij het Heerbeeck College in Best. Maar dit nieuwe Lid in de Orde van Oranje-Nassau heeft zich ook op veel andere vlakken ingezet voor de gemeenschap. Zo heeft hij zich ingezet bij de Oirschotse Carnavalsfederatie Skôn Orre Gat. De Old Timers Oirschot kennen hem ook als verdienstelijke vrijwilliger, hij is zelfs erelid. Vanaf 2008 is De Vries ook een uithangbord voor de heemkundekring De Heerlijkheid in Oirschot, hij is bij die vereniging echt een manusje van alles. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement