Frans Timmermans, vice-president van de Europese Commissie belast met de Green Deal, gaf 17 november een persconferentie over een pakket aan maatregelen op het gebied van bodem, afvaltransport en ontbossing.
Volledig scherm
Frans Timmermans, vice-president van de Europese Commissie belast met de Green Deal, gaf 17 november een persconferentie over een pakket aan maatregelen op het gebied van bodem, afvaltransport en ontbossing. © EPA

Ambitie European Green Deal; in 2050 zijn we af van een paar stevige verslavingen

INGEZONDEN OPINIEEuropa heeft ambitieuze plannen voor de aanpak van de klimaatverandering. Onder de noemer ‘European Green Deal’ is de ambitie in 2050 klimaatneutraal te zijn. Hoe ziet Europa er dan uit?

  1. Oproep: chagrijnig of door het dolle heen? Wat vinden lezers van de verkiezingsuitslag??
    OPROEP

    Oproep: chagrijnig of door het dolle heen? Wat vinden lezers van de verkie­zings­uit­slag??

    Het is een belangrijke week voor Brabant. De uitslag van de verkiezingen zal veel invloed hebben op onder meer onze omgeving, woningbouwplannen, de economie en de landbouw.
    Cranendonck, Eindhoven, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Valkenswaard