Geert Wilders (l) en Mark Rutte tijdens het RTL-lijsttrekkersdebat zondag. ‘Ze komen niet verder dan vooraf ingestudeerde grapjes en oneliners’, aldus een lezer.
Volledig scherm
Geert Wilders (l) en Mark Rutte tijdens het RTL-lijsttrekkersdebat zondag. ‘Ze komen niet verder dan vooraf ingestudeerde grapjes en oneliners’, aldus een lezer. © ANP

Kiezen in coronatijd leidt bij lezers tot diverse meningen maar ook tot twijfels

OPINIEEINDHOVEN - Na de eerste verkiezingsdebatten en vele informatie op tv en in de krant vormen lezers volop hun mening over de partijen. Maar er zijn er ook die twijfelen of in deze coronatijd die verkiezingen wel zuiver kunnen verlopen. Had de regering ze niet beter uit kunnen stellen tot er meer mensen gevaccineerd zijn?

 1. Eindhoven is een stad van én voor wereldburgers; District-E met torens is nodig om ze te huisvesten
  PREMIUM
  INGEZONDEN OPINIE

  Eindhoven is een stad van én voor wereldbur­gers; Dis­trict-E met torens is nodig om ze te huisvesten

  EINDHOVEN - Er is veel te doen over het plan District-E aan het Stationsplein in Eindhoven. De meeste mensen kunnen niet wachten tot de eerste schop de grond ingaat. Eindelijk worden we verlost van dit akelige en troosteloze plein. Een klein deel lijkt minder enthousiast over de plannen, ook al is er geen direct persoonlijk belang. De argumentatie is soms tenenkrommend en werkt polariserend.
 1. Gratis sneltest doen? Zo regel je het
  Play

  Gratis sneltest doen? Zo regel je het

 2. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le