Frans Timmermans.
Volledig scherm
Frans Timmermans. © Anadolu Agency via Getty Images

Lezersbrieven | Timmermans wil met ons geld andere landen overhalen | Niemand van Kempenplus verantwoordelijk voor fraude?

LEZERSBRIEVENLezers van het ED en ed.nl kunnen een ingezonden brief sturen via Opinie@ed.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die zaterdag 17 juli in de krant verschenen.

 1. In de kern zijn wij allemaal ramptoeristen
  PREMIUM
  Column

  In de kern zijn wij allemaal ramptoeris­ten

  Ik wil het nog even hebben over het nieuws van vorige week over de cold case van Wies Hensen uit Budel die in 1989 werd vermoord. De politie is de plek in Dommelen waar zij gevonden werd namelijk aan het reconstrueren zodat het publiek er straks met een virtual reality-bril als het ware een kijkje kan nemen. Dat kan eind augustus tijdens de kermis in Budel omdat Wies daar destijds voor het laatst werd gezien. De politie hoopt dat dit nieuwe tips oplevert.
 2. Corona sloeg op de valreep nog even hard toe: zes klassen thuis
  PREMIUM
  Column

  Corona sloeg op de valreep nog even hard toe: zes klassen thuis

  Wij hebben de laatste dagen van dit bizarre schooljaar geheel in stijl afgesloten met onze kinderen in quarantaine. Corona sloeg op de valreep nog even hard toe op hun school: zes klassen moesten thuisblijven. Het nieuws kwam woensdagavond. Terwijl buiten in ons buurtje vlakbij het stadion van PSV uitbundig gefeest en getoeterd werd vanwege de overwinning op Galatasaray en de pandemie niet eens leek te bestaan, waren de gevolgen van corona bij ons juist via de achterdeur naar binnen geslopen.