Op een vrijwel lege redactievloer bij het ED zijn Jos Kessels en Björn van der Doelen in gesprek over het thema wel of niet vaccineren.
Volledig scherm
Op een vrijwel lege redactievloer bij het ED zijn Jos Kessels en Björn van der Doelen in gesprek over het thema wel of niet vaccineren. © Juan Vrijdag / DCI Media

Lezersbrieven | Uitslag Jos versus Björn 8-3 | Björn toont nuance en empathie | Niet iedereen deelt in groeiende welvaart

LEZERSBRIEVENEINDHOVEN - Lezers van het ED en ed.nl kunnen een ingezonden brief sturen via Opinie@ed.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 3 december in de krant verschenen.

  1. Makkelijk lullen als je geen kroegbaas, musicus of oudere bent
    PREMIUM
    Column

    Makkelijk lullen als je geen kroegbaas, musicus of oudere bent

    Ernst Kuipers als minister van volksgezondheid, tja wat zullen we er eens van zeggen? Hij wilde wel héél graag natuurlijk. Zocht toen de pandemie begon nadrukkelijk de spotlights en solliciteerde op tv zelfs openlijk naar een ministerpost. De publieke opinie in Nederland vindt dat ingewikkeld, want het zit nu eenmaal diep in onze calvinistische volksaard ingebakken om iedereen die zijn kop ook maar een beetje boven het maaiveld uitsteekt op z’n minst met een diep gevoel van argwaan te bekijken.