Mari de Bijl
Volledig scherm
PREMIUM
Mari de Bijl © Joost Hoving

Man achter olympische kampioenen blijft liever op achtergrond

columnZo Mari, dus Kiran Badloe heeft bij jullie op een heideven nog instructies van jou gehad hoe hij het best kon windsurfen? Zeil in de wind en op dat bord blijven staan? Wat een belangrijke aanwijzingen Mari, dat druipt van de kennis en het heeft Kiran geen windeieren gelegd! 

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Kwestie van de Week: Weg met veel te slimme robots, AI moet aan banden worden gelegd
  VAN DE LEZER

  Kwestie van de Week: Weg met veel te slimme robots, AI moet aan banden worden gelegd

  De hele maand mei stond bol van nieuws over kunstmatige intelligentie (AI). Los van de voordelen van de technologische ontwikkeling, zijn er ook risico's. Verschillende deskundigen en pioniers die meewerkten aan de ontwikkeling, waarschuwden hier de afgelopen weken voor.
  Cranendonck, Eindhoven, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Valkenswaard