Een wolf gespot in een natuurgebied en een doodgebeten schaap. In Zuidoost-Brabant heeft één wolf al tientallen schapen dood gebeten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een wolf gespot in een natuurgebied en een doodgebeten schaap. In Zuidoost-Brabant heeft één wolf al tientallen schapen dood gebeten. © Matthew Gorkink/videostill wolvenmeldpunt

Mening | Wolven passen alleen in grote en echte natuurgebieden; genetische vermenging met honden

LEZERS REAGERENEINDHOVEN - De wolf zorgt niet alleen bij schapen, maar ook bij mensen voor de nodige opwinding. Er is veel discussie over de vraag of het roofdier zich vrij mag bewegen in de natuur of dat er paal en perk aan moet worden gesteld.  

  1. De droevige Engelse prins Eddy legde het aan met actrices, danseressen en prostituees
    PREMIUM

    De droevige Engelse prins Eddy legde het aan met actrices, danseres­sen en prostitu­ees

    Onlangs zagen we prins Charles op de troon van zijn moeder zitten. Hij mocht ook een keer. Misschien is het daarom dat ik getroffen werd door het droevige relaas van de Engelse prins Eddy. De man stierf in 1892 en werd maar 28 jaar oud. Edward, ofwel Eddy, was in zijn tijd de tweede in lijn voor de opvolging van de Engelse koningin Victoria. Zijn vader, ook een Edward (veel fantasie hebben ze niet), beter bekend als Bertie, was de prins van Wales en de nummer een op de lijst.