Het nieuwste ontwerp van het plan District-E voor het Stationsplein in Eindhoven. De hoogste toren wordt geen 170 meter, zoals oorspronkelijk het plan, maar nog altijd 155 meter hoog.
Volledig scherm
Het nieuwste ontwerp van het plan District-E voor het Stationsplein in Eindhoven. De hoogste toren wordt geen 170 meter, zoals oorspronkelijk het plan, maar nog altijd 155 meter hoog. © Powerhouse Company

Niet meer falen in zorg voor woningen en voorzieningen geeft kansen op unieke positie Eindhoven

INGEZONDEN OPINIEEINDHOVEN - Parade van gemiste kansen voor ‘provinciestadje’, was de kop van het artikel van Thom Aussems en Hans Horsten (ED 18-12). Prachtig beschreven voorbeelden van het falen in het faciliteren van de groei van de industrie.

  1. Snuf en Snuitje wisten al dat echte parels gemakkelijker mee te nemen zijn en minder traceerbaar dan schilderijen
    PREMIUM
    Column

    Snuf en Snuitje wisten al dat echte parels gemakkelij­ker mee te nemen zijn en minder traceer­baar dan schilderij­en

    Hoe vaag en chaotisch de beelden ook waren, met verbazing zat ik te kijken naar de overval op de kunstbeurs Tefaf in Maastricht. Niet alleen ben ik daar zelf vaker geweest, ik ken de gerenommeerde Eindhovense kunsthandelaar Mari Bies ook vrij goed, die met zijn schilderijen uit de negentiende eeuw de stand naast de overvallen juwelier had afgehuurd en ontdaan reageerde op het voorval.