Hoofdredacteur John van den Oetelaar op de redactie van het ED, nog voor de coronacrisis. Momenteel werken veel redacteuren vanuit huis.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofdredacteur John van den Oetelaar op de redactie van het ED, nog voor de coronacrisis. Momenteel werken veel redacteuren vanuit huis. © DCI Media

Op zoek naar nieuw talent, want onze redactie mag, nee moet, veel diverser

Beste lezerOm betekenisvol journalistiek te kunnen bedrijven is een open geest en bijbehorende ruime blik een vereiste. Eigen waarneming, eigen nieuwsgierigheid, eigen verwondering, eigen wantrouwen, het kan allemaal bijdragen aan het stellen van de goede vragen, het lichten van de juiste tegel, tot betere journalistiek. 

  1. Lezers boos over horrorfokker-nieuws: ‘Maak een einde aan dit dierenleed’
    VAN DE LEZER

    Lezers boos over horrorfok­ker-nieuws: ‘Maak een einde aan dit dierenleed’

    Lezers reageerden deze week geschokt en verbijsterd op het zoveelste trieste nieuws rondom de horrorfokker in Eersel. Het is niet de enige fokker uit deze regio die regels aan zijn laars lapt en ‘gewoon’ zijn gang kan gaan. Wat zou er moeten gebeuren om dit dierenleed tegen te gaan?
    Cranendonck, Eindhoven, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Valkenswaard