Een verkiezingsbord in Geldrop.
Volledig scherm
Een verkiezingsbord in Geldrop. © Dirk van Tellingen

Partijen maken misbruik van verkiezingsborden

LEZERSBRIEVENEINDHOVEN - Lezers van het ED en ed.nl kunnen een ingezonden brief sturen via Opinie@ed.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die dinsdag 2 maart in de krant verschenen.

 1. Alles begint met een wild plan
  PREMIUM
  Column

  Alles begint met een wild plan

  Ik merk het om mij heen natuurlijk wel, die overspannen huizenmarkt. De huizen in mijn straat die voor hoofdprijzen worden verkocht, kopers in regio Eindhoven-Helmond bieden tot wel een ton over en mijn dochter die nu midden in de verbouwing zit van hun nieuwe woning in de Amsterdamse Pijp. Blij dat ze voor een absurd bedrag eindelijk iets konden kopen. De tijd van omrekenen naar guldens is gelukkig al lang voorbij, anders vraag je je af waar we met zijn allen mee bezig zijn.
 2. Olympische sporters wel een prik, kwetsbare mensen niet; het stoom komt er van uit m'n oren
  PREMIUM
  Column

  Olympische sporters wel een prik, kwetsbare mensen niet; het stoom komt er van uit m'n oren

  Olympische sporters die met voorrang geprikt worden; daar ging ik maar eens geen woorden aan vuil maken, had ik besloten. Al kwam het stoom eigenlijk uit mijn oren toen ik er eerder deze week over het las, want wat hebben zij precies gedaan om deze voorrang te verdienen? Hun prestaties zijn misschien uitzonderlijk, maar dat maakt hun levens niet meer waard dan dat van u of mij. Aan de andere kant: het gaat om slechts 200 sporters. Niets op het totaal aantal te zetten prikken. Dus laat het gaan, laat het los.
 1. Gratis sneltest doen? Zo regel je het
  Play

  Gratis sneltest doen? Zo regel je het

 2. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le