De Kledingbank Eindhoven - hier op archieffoto - kampt met een gebrek aan vrijwilligers. Klanten kunnen er pas in januari terecht voor winterjassen.
Volledig scherm
De Kledingbank Eindhoven - hier op archieffoto - kampt met een gebrek aan vrijwilligers. Klanten kunnen er pas in januari terecht voor winterjassen. © Jean Pierre Reijnen

Stichting slaat brug: Bedrijven Brainport kunnen meer doen voor leefbare stad

OpinieDe auteur Esther Hofstede is oprichter en directeur van de Stichting Samen voor Eindoven. Zij vindt dat het bedrijfsleven in Brainport het werkgeluk van zijn medewerkers kan vergroten door meer te doen tegen armoede.

  1. Stelling: ‘Horrorfokkers kunnen gewoon hun gang gaan’
    VAN DE LEZER

    Stelling: ‘Horrorfok­kers kunnen gewoon hun gang gaan’

    Vrijdag en zaterdag brengen we nieuws over een Eerselse horrorfokker en praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen. En het is niet de eerste fokker uit onze regio die een zogenaamde broodfokker blijkt: er gaat in deze wereld heel veel fout.
    Cranendonck, Eindhoven, Deurne, Son en Breugel, Helmond, Someren, Bladel, Oirschot, Gemert-Bakel, Eersel, Bergeijk, Laarbeek, Best, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Veldhoven, Asten, Waalre, Reusel-De Mierden, Valkenswaard