De economie in de Brainport regio draait mede door de aanwezigheid van Philips en ASML zeer goed. Maar lang niet alle inwoners van de regio, zoals in sommige wijken in Eindhoven, profiteren hiervan.
Volledig scherm
De economie in de Brainport regio draait mede door de aanwezigheid van Philips en ASML zeer goed. Maar lang niet alle inwoners van de regio, zoals in sommige wijken in Eindhoven, profiteren hiervan. © DCI Media

Zoeken naar hoe iedereen mee te laten profiteren van de welvaart; Brede Welvaart kan de weg wijzen

INGEZONDEN OPINIEEINDHOVEN - Het begrip Brede Welvaart moet goed in regeerakkoord en coalitieakkoord Eindhoven komen, zodat iedereen straks profijt kan hebben van de florerende economie in Brainport.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.