Volledig scherm
PREMIUM
Projectie van de nieuwe parallelweg bij het bestaande bedrijventerrein Cereslaan / Vismeerstraat. Rechtsboven het A59-knooppunt Oss/Heesch. © Gem. regeling Heesch West

A59 krijgt bredere afrit voor Heesch West

HEESCH/VINKEL - Van extra opstelruimte op de A59-afrit bij Oss tot een geheel nieuwe ovatonde tussen Geffen en Vinkel. De komst van bedrijventerrein Heesch West gaat samen met een reeks veranderingen voor het verkeer.

Bij vijftig en op termijn tachtig hectare vol nieuwe industrie horen een heleboel vrachtwagens. Zeker in het geval van Heesch West, dat voor een belangrijk deel mikt op grootschalige logistiek oftewel distributiecentra. Bij het nieuwe regionale bedrijventerrein hoort dan ook een heel verkeersplan. Dit is opgenomen in het voorontwerp bestemmingsplan dat sinds dinsdag ter inzage ligt.

  1. Politie maakt profiel van dader autobranden Oss: ‘Brandstichter komt uit Oss of directe omgeving’

    Politie maakt profiel van dader autobran­den Oss: ‘Brand­stich­ter komt uit Oss of directe omgeving’

    OSS - Aan de hand van de locaties van de reeks autobranden in Oss en andere gegevens heeft de politie een profiel van de dader opgesteld. “We houden er rekening mee dat de dader uit Oss of de directe omgeving komt”, laat een politiewoordvoerster woensdag weten. De recherche gaat ervan uit dat de meeste autobranden zijn aangestoken, hoewel dat niet bij iedere brand kon worden vastgesteld.