Bij de BreakOut Run 'ontsnappen' de hardlopers uit een 'gevangenis' en moeten ze al vluchtend een hindernisparcours afleggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de BreakOut Run 'ontsnappen' de hardlopers uit een 'gevangenis' en moeten ze al vluchtend een hindernisparcours afleggen. © BD / Peter van Huijkelom

Afblazen of door laten gaan: juni brengt duivelse dilemma’s bij Maasdijk en BreakOut Run

OSS/SCHAIJK - Het is een onmogelijke keuze: alles op alles zetten om het evenement in juni door te laten gaan, of nu al afblazen, terwijl het straks misschien tóch mag. Het zijn keuzes die de organisatoren van bijvoorbeeld de BreakOut Run en De Maasdijk moeten maken.

Het bestuur van De Maasdijk, dat ooit begon als een marathon over de dijk langs de Maas maar inmiddels meerdere afstanden en doelgroepen omvat, dit jaar gepland op 20 en 21 juni, is er nog niet uit. 

  1. Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoelkast

    Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoel­kast

    OSS - Kledingvoorschriften zijn er niet, het favoriete drankje komt uit de thuiskoelkast, de barkruk is virtueel en de livemuziek is gratis te beluisteren. Enige beperking in onlinecafé Ons Mam dat vanavond officieel de digitale deuren opent, is dat er slechts honderd kroeglopers ín het café terecht kunnen. Voor de rest is er een livestream op Facebook waar ook precies staat hoe geïnteresseerden zich via de gratis Zoom-app kunnen aanmelden.