Volledig scherm
PREMIUM
Rick Janssen (21) uit Oss viel in een jaar tijd vijftig kilo af. Nu is hij een crowdfunding gestart om de operatie aan zijn buik, om het overtollige vel weg te halen, te bekostigen. © Laura Romanillos

Afgevallen Rick (21) bedolven onder reacties

OSS - ,,Dit had ik écht niet verwacht. Ik heb zóveel reacties gekregen, niet normaal.” Rick Janssen (21) uit Oss is een dag nadat hij zijn verhaal deed bij het Brabants Dagblad overdonderd door de positieve respons die hij kreeg. 

De afgelopen negen maanden zette hij alles op alles om af te vallen. Dat lukte, want van de 150 kilo die hij woog, zijn er nu nog maar 100 over.  ,,De mensen zijn zó lief. Er kwamen zoveel whats-appjes binnen. Heel leuk om mee te maken.”

  1. Prins Harold scoort met dubbelzinnige meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’
    PREMIUM
    Cultuur in de regio

    Prins Harold scoort met dubbelzin­ni­ge meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’

    LITHOIJEN/OSS - Dat verwacht je toch niet... Dat jouw dubbelzinnige meezinger, die amper de digitale snelweg van Spotify en YouTube opgeknald is, leidt tot een wel heel grappig bloemenverzoek. Of je de klant in kwestie kunt helpen aan een veelkleurig ‘Oeps, wat is-ie groot’-boeket? De man had het carnavalsnummer met die titel van prins Harold d’n Twidde gehoord, kon het meteen meeblèren en bedacht spontaan dat hij zo’n speciale ruiker voor z’n lief wilde.