De verbouwde Aldi in winkelcentrum Heihoek in Oss is woensdagochtend heropend.
Volledig scherm
De verbouwde Aldi in winkelcentrum Heihoek in Oss is woensdagochtend heropend. © Peter van Erp

Aldi schudt met uitgebreide winkel in Osse Ruwaard imago van sobere discounter verder van zich af

OSS - Een veel grotere winkel, met een eigen bakkerij, een flinke versafdeling en producten die niet in dozen zitten maar netjes uitgestald staan in de schappen. 

Met de heropening van de verbouwde winkel aan de Schaepmanlaan in de Osse wijk Ruwaard schudt Aldi het imago van sobere discounter verder van zich af. 

Natuurlijk liep het woensdagochtend direct storm in winkelcentrum Heihoek. Net als bij andere supermarkten ging de opening gepaard met het uitdelen van presentjes aan de eerste klanten. Die klanten zagen een flink groter assortiment. 

Quote

We zijn met de helft uitgebreid

Mandy van der Sluijs, fliaalmanager

Glitterconfetti uit kapsel

De winkel is uitgebreid met de ruimtes die voorheen gebruikt werden door Bakker Lamers, die naar winkelcentrum De Ruwert verhuisde. ,,We zijn met de helft uitgebreid”, verklaart een trotse filiaalmanager Mandy van der Sluijs, terwijl ze de glitterconfetti uit haar kapsel klopt. 

‘Volwaardige supermarkt’

De betreffende winkel werd in 2013 ook al verbouwd. Toen was er een bescheiden uitbreiding aan de kant van de Heihoeksingel. Anno 2019 is er meteen ook geïnvesteerd in duurzame aanpassingen, vertelt Van der Sluijs. Zo zijn alle tl-armaturen in de winkel vervangen voor led-verlichting. Buurtbewoner Jaap Pannekoek is blij met de nieuwe winkel. ,,We hebben voortaan een volwaardige supermarkt op loopafstand.” 

In de ruimtes van Bakker Lamers staan nu de koelvitrines van Aldi.
Volledig scherm
In de ruimtes van Bakker Lamers staan nu de koelvitrines van Aldi. © Peter van Erp
De wijnflessen staan niet meer in dozen, maar liggen netjes uitgestald.
Volledig scherm
De wijnflessen staan niet meer in dozen, maar liggen netjes uitgestald. © Peter van Erp
  1. Trampolinespringer Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwongen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    Trampoline­sprin­ger Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwon­gen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    OSS - Het is een gek gezicht: op het plein tussen de Maasporthal en de sporthal van sportvereniging Flik Flak in Den Bosch springen trampolines in het oog. Zo'n vijf tot zes meter boven de trampolines maakt Ossenaar Milco Abrahams zijn salto's en schroeven in de buitenlucht. ,,Het is niet ideaal, maar ik ben al lang blij dat ik weer wat kan doen", zegt het 19-jarige talent, dat in december nog deelnam aan het WK in Tokio.