In januari 2020 was het nog feest bij Restaurant Oonivoo in Uden. Toen werd duidelijk dat het restaurant de Michelin-ster had  behouden. Inmiddels is het restaurant die ster kwijt.
Volledig scherm
PREMIUM
In januari 2020 was het nog feest bij Restaurant Oonivoo in Uden. Toen werd duidelijk dat het restaurant de Michelin-ster had behouden. Inmiddels is het restaurant die ster kwijt. © archieffoto Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

‘Als je hem hebt wil je hem ook graag houden'. Oonivoo in Uden raakt Michelinster kwijt; Versaen in Ravenstein houdt 'm

UDEN/RAVENSTEIN - Verdriet in Uden; vreugde in Ravenstein. Restaurant Oonivoo in Uden raakte maandag de zwaar gekoesterde Michelin-ster kwijt: ,,een mokerslag”. Het Ravensteinse Versaen behield de ster. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.