Anne-Marie van Orsouw overhandigt de cheque aan Nicole Jorna en Barry van Brakel van Stichting WensAmbulance. De ambulance kwam voorrijden bij haar thuis in Heesch.
Volledig scherm
Anne-Marie van Orsouw overhandigt de cheque aan Nicole Jorna en Barry van Brakel van Stichting WensAmbulance. De ambulance kwam voorrijden bij haar thuis in Heesch. © Meike van der Flier/BD

Anne-Marie van Orsouw uit Heesch, zelf ongeneeslijk ziek, maakt drie ritten voor de WensAmbulance mogelijk

HEESCH - Anne-Marie van Orsouw heeft een cheque van 1100 euro overhandigd aan voorzitter Nicole Jorna en vrijwilliger Barry van Brakel van WensAmbulance Brabant. Daarmee kan de ambulance volgens het tweetal weer drie gratis ritten uitvoeren in Nederland om een laatste wens van een terminaal ziek persoon te vervullen.

 1. Blogs ongeneeslijk zieke Anne-Marie (56) gebundeld in boekje: ‘Mooi, zo blijft mijn naam bestaan’
  PREMIUM

  Blogs ongenees­lijk zieke An­ne-Ma­rie (56) gebundeld in boekje: ‘Mooi, zo blijft mijn naam bestaan’

  HEESCH - Anne-Marie van Orsouw is ongeneeslijk ziek. Al negen jaar is ze met die diagnose onderweg en dat komt niet vaak voor, weet ze. Als ze een positief bericht krijgt na een controle, is ze opgelucht, maar tegelijk denkt ze: ‘fuck, hoe lang nog’. ,,Ik moet erg van de lange adem zijn en dat vind ik zwaar.’’ Ze schreef erover in een blog op de website metzorgleven.nl.
 1. Flinke schuurbrand in Eindhoven, vuur onder controle
  Play

  Flinke schuur­brand in Eindhoven, vuur onder controle

 2. Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'
  Play

  Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'