Autobrand in Berghem, vierde in week in gemeente Oss

VIDEOBERGHEM - In Berghem is in de nacht van maandag op dinsdag een auto uitgebrand. Een naaststaand busje raakte ook beschadigd. Het is de vierde autobrand in de gemeente Oss in een week tijd.

Het was rond 03.00 uur een Mercedes A-klasse die vlam vatte aan het Knolgroenveld in de Piekenhoef. De brandweer kon niet voorkomen dat de hele auto uitbrandde. 

Door de brand stonden er wat buurtgenoten op straat. De politie heeft hen gesproken. Het is nog niet duidelijk hoe de brand kon ontstaan. 

Volledig scherm
De autobrand in Berghem. © Gabor Heeres
Volledig scherm
De autobrand in Berghem. © Gabor Heeres
Volledig scherm
De autobrand in Berghem. © Gabor Heeres
  1. Nieuw werk van Martin Jan van Mourik uit Ravenstein over Adolf en Philips van Kleef: 'Nog nooit zo trots geweest op een boek’
    PREMIUM

    Nieuw werk van Martin Jan van Mourik uit Ravenstein over Adolf en Philips van Kleef: 'Nog nooit zo trots geweest op een boek’

    RAVENSTEIN - Hij heeft een boekenplank vol geschreven. Althans, over het Nederlands recht. Maar het nieuwste boek van emeritus hoogleraar notarieel- en privaatrecht Martin Jan van Mourik (1943) uit Ravenstein heeft een geschiedkundige inhoud. ,,Ik ben nog nooit zo trots geweest op een boek. Dit verhaal was nog niet verteld, terwijl het echt verteld moet worden.”