Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Automobilist twee keer in een mum van tijd betrapt op rijden onder invloed

BERNHEZE - De politie heeft zaterdagnacht een alcoholcontrole gehouden in de omgeving van Loosbroek en Heeswijk-Dinther. Daarbij werden veertien automobilisten betrapt. In Nistelrode liep een chauffeur twee keer in korte tijd tegen de lamp.

De automobilist die in Nistelrode betrapt werd kreeg in eerste instantie een rijverbod voor drie uur. Daar leek hij niet heel erg van onder de indruk, aangezien de politie hem enkele minuten later alweer achter het stuur van een auto zagen zitten.

Wederom werd de bestuurder aan de kant gezet. Deze keer werd hij niet alleen betrapt op het rijden onder invloed, maar ook op het rijden tijdens een ontzegging. De man is overgebracht naar het politiebureau.

  1. Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    Wagens met te hoge decibellen ontsieren de optocht in Megen

    MEGEN - Wie op zaterdagmiddag naar Megen rijdt voor de optocht, verwacht leuke loopgroepen . Keiendonk (Megen) heeft in de loop der jaren een naam opgebouwd voor zulke groepen. Die waren er ook wel. De groep onder auspiciën van Jan van de Oever zal zich gelukkig prijzen dat ze vooraan in de optocht hebben gelopen. Achter hen ontspon zich een lawine van geluid dat voor veel bezoekers de noodzaak gaf om hun vingers in de oren te doen.