Het Bernhezer college van burgemeester en wethouders bij de presentatie van de begroting 2023 en het bestuursprogramma ‘Samen bouwen aan een veerkrachtig Bernheze’. Vanaf links wethouders Maarten Everling, Marius Tielemans, Rien Wijdeven en Edwin Daandels, in het midden burgemeester Marieke Moorman.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Bernhezer college van burgemeester en wethouders bij de presentatie van de begroting 2023 en het bestuursprogramma ‘Samen bouwen aan een veerkrachtig Bernheze’. Vanaf links wethouders Maarten Everling, Marius Tielemans, Rien Wijdeven en Edwin Daandels, in het midden burgemeester Marieke Moorman. © Meike van der Flier/BD

Bernheze wil er twintig ambtenaren bij; gemeente gaat fors investeren

HEESCH - Bernheze gaat de komende drie jaar fors investeren, maar met de rem erop. De gemeente steekt jaarlijks 1,5 miljoen euro in vooral woningbouw, wegen, openbare werken en personeel.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”