De vrouw reed onder meer een lantaarnpaal uit de grond.
Volledig scherm
De vrouw reed onder meer een lantaarnpaal uit de grond. © Instagram / Politie Oss

Bestuurster (23) onder invloed veroorzaakt meerdere ongelukken in Oss

OSS - Een 23-jarige Osse heeft het in de nacht van zondag op maandag wel erg bont gemaakt in haar woonplaats. Onder invloed van alcohol veroorzaakte ze met een auto meerdere ongelukken. 

De politie kreeg rond 02.00 uur een melding van een ongeluk op de Singel 1940-1945. Iemand zou meerdere paaltjes en een hekwerk uit de grond hebben gereden. Eenmaal daar troffen agenten de 23-jarige vrouw uit Oss aan die naar alcohol rook. Ze werd meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse, waaruit bleek dat ze veel meer had gedronken dan toegestaan. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

Verder bleek ook dat de bestuurster een ongeluk had veroorzaakt op de Orseleindstraat. Daar had ze een lantaarnpaal uit de grond gereden en een stilstaande auto geraakt. De eigenaresse van het betrokken voertuig deed aangifte.

Toen de vrouw weer naar huis werd gestuurd zagen agenten dat ze gevaarlijk over de weg liep. ,,Een advies om op het trottoir te lopen of iemand te bellen die haar op zou halen, leverden de collega’s de nodige beledigingen en verwensingen op”, aldus de politie. ,,Ze hebben haar maar geadviseerd om haar roes uit te slapen.”

  1. Trampolinespringer Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwongen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    Trampoline­sprin­ger Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwon­gen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    OSS - Het is een gek gezicht: op het plein tussen de Maasporthal en de sporthal van sportvereniging Flik Flak in Den Bosch springen trampolines in het oog. Zo'n vijf tot zes meter boven de trampolines maakt Ossenaar Milco Abrahams zijn salto's en schroeven in de buitenlucht. ,,Het is niet ideaal, maar ik ben al lang blij dat ik weer wat kan doen", zegt het 19-jarige talent, dat in december nog deelnam aan het WK in Tokio.