Volledig scherm
Vaten gevonden in natuurgebied Hemelrijkse Waard © Gabor Heeres / Foto Mallo

Blauwe vaten met onbekende inhoud liggen weken in natuurgebied Hemelrijkse Waard

TEEFFELEN - Vermoedelijk liggen er al drie weken zo’n zes grote blauwe vaten in het natuurgebied de Hemelrijkse Waard in Teeffelen. Zaterdagmiddag kwamen de hulpdiensten om ze op te ruimen, nadat er een melding werd gedaan van het gedumpte afval.

Een omstander meldde dat hij drie weken geleden de vaten aantrof, toen hij met zijn gezin een wandeltocht maakte. Hij deed er melding van, maar vandaag zag hij dat de hulpdiensten er waren om ze op te ruimen.

De politie sloot het gebied met linten af. De brandweer doet onderzoek naar de inhoud van de vaten. Vermoed wordt dat het om drugsafval gaat. 

Volledig scherm
Vaten gevonden in natuurgebied Hemelrijkse Waard © Gabor Heeres / Foto Mallo
Volledig scherm
Vaten gevonden in natuurgebied Hemelrijkse Waard © Gabor Heeres / Foto Mallo
 1. Samenwerking met NEC moet Heesche voetballers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’
  PREMIUM

  Samenwer­king met NEC moet Heesche voetbal­lers vooruit helpen: ‘Maximale uit talent halen’

  HEESCH - Nee, HVCH verwacht niet dat elk jeugdteam binnen een paar jaar twee klassen hoger speelt. Toch moet de samenwerking met NEC de vereniging uit Heesch vooruit helpen. Onlangs tekende HVCH en de profclub uit Nijmegen een overeenkomst die ze voor minimaal drie jaar aan elkaar verbindt. ,,We willen onze jeugd beter opleiden. Daar is structuur voor nodig", zegt Joris Priem, bestuurslid voetbalzaken van HVCH.
 2. Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbreiding Oijense Zij
  PREMIUM

  Golfers staan elkaar nooit meer in de weg na uitbrei­ding Oijense Zij

  OSS - Wat is het soms passen en meten, op de enige echte golfbaan van Oss. Wie alle negen holes wil afwerken, moet tot twee keer toe uitwijken naar de driving range, de oefenbaan. En dat is dan weer onhandig voor wie daar net een balletje staat te slaan. Zo loop je elkaar op drukke dagen eigenlijk steeds in de weg. Maar dat is vanaf komend voorjaar allemaal voorbij, want de golfbaan Oijense Zij breidt stevig uit.