Protest tegen het ‘mestpasje’ waarmee het provinciebestuur van Noord-Brabant het vervoer van mestoverschotten wilde controleren (1985).
Volledig scherm
Protest tegen het ‘mestpasje’ waarmee het provinciebestuur van Noord-Brabant het vervoer van mestoverschotten wilde controleren (1985). © BHIC

Boeren weten zich goed te verenigen op het moment dat zij vertrouwen in de overheid verliezen

Stille getuigenOSS - Één keer in de zoveel tijd verliezen de boeren het vertrouwen in de overheid en dan gooien ze ook electoraal de kont tegen de krib. Er zijn op het moment zodoende nog maar weinig boeren die zoals gebruikelijk op het CDA willen stemmen, want zelfs in deze partij hebben de meeste boeren geen vertrouwen meer. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?