Met speels gemak werpt Stijn Luijk weer een kerstboom in de vuilniswagen. Woensdag was hij in actie in onder andere de Schoolstraat in Oss.
Volledig scherm
Met speels gemak werpt Stijn Luijk weer een kerstboom in de vuilniswagen. Woensdag was hij in actie in onder andere de Schoolstraat in Oss. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Bomen opgehaald: nu is kerst 2021 écht voorbij

OSS - En toen was kerst 2021 definitief voorbij. Deze week worden de dennenbomen - hét symbool van het kerstfeest - opgehaald. Her en der schommelen er nog wat lampjes boven voordeuren en ergens staat nog wel een verlaten en troosteloos kerstman in een tuin; maar van het kersfeest 2021 resten er nu alleen nog maar herinneringen.  

  1. Martijn en Claudia van den Berg, 4e generatie in supermarkt Herpen
    PREMIUM

    Martijn en Claudia van den Berg, 4e generatie in supermarkt Herpen

    HERPEN - Sinds enkele dagen prijken de namen Martijn en Claudia van den Berg trots op de voorgevel van hun winkelpand van de Plus in Herpen. Vader Peter en oom Mart hebben het bedrijf volledig in handen te geven van de beide kinderen van Peter. ,,Daarmee is de winkel overgegaan op de vierde generatie,” zegt Peter van den Berg (67), die met broer Mart (62) en hun echtgenoten enkele decennia aan het roer stond.