Met speels gemak werpt Stijn Luijk weer een kerstboom in de vuilniswagen. Woensdag was hij in actie in onder andere de Schoolstraat in Oss.
Volledig scherm
Met speels gemak werpt Stijn Luijk weer een kerstboom in de vuilniswagen. Woensdag was hij in actie in onder andere de Schoolstraat in Oss. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Bomen opgehaald: nu is kerst 2021 écht voorbij

OSS - En toen was kerst 2021 definitief voorbij. Deze week worden de dennenbomen - hét symbool van het kerstfeest - opgehaald. Her en der schommelen er nog wat lampjes boven voordeuren en ergens staat nog wel een verlaten en troosteloos kerstman in een tuin; maar van het kersfeest 2021 resten er nu alleen nog maar herinneringen.  

  1. Burgercomité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    Burgerco­mité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    DEN HAAG/MAASHORST - Voor de meeste inwoners in Maashorst is de fusie tussen Uden en Landerd een voldongen feit maar in Schaijk en Reek blijven ze onvermoeid strijden voor een mogelijke toetreding tot Oss. Woensdag trok het burgercomité Schaijk & Reek naar Den Haag waar aan de Tweede Kamer een petitie werd aangeboden die nog een keer de aandacht vestigt op de bijzondere positie van beide kernen binnen deze herindeling.