Romee (21) uit Oss.
Volledig scherm
Romee (21) uit Oss. © RTL/VIJF

Brabantse Romee (21) is verleidster in nieuw seizoen Temptation Island

OSS - Nog een kleine week voor het nieuwe seizoen van Temptation Island van start gaan. De deelnemende koppels zijn bekend, de verleiders ook. Het wachten was nog op de vrouwelijke vrijgezellen en ook die hebben zichzelf inmiddels voorgesteld. Onder de acht dames bevindt zich de 21-jarige Romee uit Oss.

Romee is in opleiding tot stewardess en wordt omschreven als een jager. Op serieuze liefde zit ze niet te wachten. In plaats daarvan geniet ze liever van de vrijheid en de mannen om zich heen.

De Osse is niet de enige Brabantse die haar opwachting maakt in het programma. De 25-jarige Daan uit Eindhoven is één van de acht verleiders. Verder doen ook de uit Someren afkomstige Roshina (27) en Karim (23) mee als koppel.

  1. Brits-Jamaicaanse, maar ook Osse muzikant Robert Green overleden
    Overleden

    Brits-Jamaicaan­se, maar ook Osse muzikant Robert Green overleden

    OSS - De van oorsprong Brits-Jamaicaanse, maar in Oss woonachtige muzikant Robert Green is overleden. In de jaren '80 was zijn band, Reality, bekend in het Verenigd Koninkrijk, ze traden op met UB40. Het nummer ‘Tell me what's going on in your mind’ bereikte de top 20 in Engeland en haalde ook de hitlijsten in Canada. Na een tour in Nederland, waar ze Doe Maar ontmoetten en verschillende optredens gaven samen, bleven Green en de band in Nederland.