Vechter Daan Duijs uit Oss met zijn overwinningsriem. Hij is Europees Kampioen MMA.
Volledig scherm
PREMIUM
Vechter Daan Duijs uit Oss met zijn overwinningsriem. Hij is Europees Kampioen MMA. © Jeroen Appels/ Van Assendelft

Daan Duijs uit Oss bloeit op bij MMA:’Ik vind het heerlijk om te vechten’

OSS - Maandenlang leefde hij toe naar het moment, maar eenmaal in de ring was de strijd in een vloek en een zucht gestreden. Binnen één minuut klemde Daan Duijs uit Oss zijn tegenstander Gerardo Fanny tussen zijn benen. Fanny moest afkloppen en zijn meerdere erkennen in de Ossenaar.

 1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

  Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

  OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.
 2. ‘Sinterklaas is helaas overleden aan corona’
  PREMIUM
  Column

  ‘Sinter­klaas is helaas overleden aan corona’

  ,,Lieve jongens en meisjes, het is met een zwaar gemoed dat ik jullie dit trieste nieuws moet vertellen. Sinterklaas is besmet met het coronavirus, en temidden van al zijn pieten is hij eerder deze week overleden. Wij, de pieten, zijn bedroefd, maar ook dankbaar voor de vele, vele, jaren die we met hem hebben mogen doorbrengen. Hij is nu naar zijn laatste rustplaats, gezien zijn heilige status zal die minstens net zo mooi zijn als zijn paleis hier in Spanje, dus treur niet.”