Nabestaanden herdachten deze week bij het Osse gemeentehuis dat Arie den Dekker zich hier twee jaar geleden in brand stak. Er hangt een spandoek in de boom met zijn naam en een gouden hart.
Volledig scherm
PREMIUM
Nabestaanden herdachten deze week bij het Osse gemeentehuis dat Arie den Dekker zich hier twee jaar geleden in brand stak. Er hangt een spandoek in de boom met zijn naam en een gouden hart. © Peter van Erp/BD

Definitief geen vervolging burgemeester Oss om smaad Arie den Dekker

OSS - Burgemeester Wobine Buijs van Oss hoeft niet te vrezen voor strafrechtelijke gevolgen voor haar ongelukkige reactie op de dood van Arie den Dekker, twee jaar geleden. Familie was naar het gerechtshof gestapt om vervolging af te dwingen. Maar dat is afgewezen. 

  1. Burgercomité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    Burgerco­mité biedt Tweede Kamer petitie aan: ‘Schaijk en Reek moeten gehoord worden’

    DEN HAAG/MAASHORST - Voor de meeste inwoners in Maashorst is de fusie tussen Uden en Landerd een voldongen feit maar in Schaijk en Reek blijven ze onvermoeid strijden voor een mogelijke toetreding tot Oss. Woensdag trok het burgercomité Schaijk & Reek naar Den Haag waar aan de Tweede Kamer een petitie werd aangeboden die nog een keer de aandacht vestigt op de bijzondere positie van beide kernen binnen deze herindeling.