Wethouder Peter van Boekel (rechts) hoort het pleidooi van de leidsters van De Dierenvriendjes aan voor het gemeentehuis in Heesch.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Peter van Boekel (rechts) hoort het pleidooi van de leidsters van De Dierenvriendjes aan voor het gemeentehuis in Heesch. © Meike van der Flier

Demi laat haar groene hart spreken en de wethouder is een fan van De Dierenvriendjes

HEESCH - ‘Oh Dierenvriendjes, lalalalala. We spelen samen in de wei, de koe, de kip, de ezel blij, we zijn er allemaal weer bij, op de boerderij.’ Het lied, gezongen en opgenomen door leidsters en kinderen van opvang De Dierenvriendjes in Nistelrode, schalde vanmiddag meerdere keren over de Misse. 

 1. Gouden jubilaris Cisca Loeffen komt uit een muzikaal nest

  Gouden jubilaris Cisca Loeffen komt uit een muzikaal nest

  HUISSELING - ,,Cisca hier, Cisca daar, Cisca heeft een jubeljaar, Cisca zingt al 50 jaar,” klonk het zaterdagmiddag over de Huisselingse dreven op de melodie van het Trojkalied van Dr. P. De zangers van dit jubellied waren vier leden, inclusief dirigent Marijn Kapteijns van het Huisselings gemengd koor die een serenade brachten op het erf van hun gouden koorlid Cisca Loeffen van Lieshout (66), aan het eind van de Meerstraat.
 1. Amerikaanse vliegtuigbom uit WOII tot ontploffing gebracht in Oirschot
  Play

  Amerikaan­se vliegtuig­bom uit WOII tot ontplof­fing gebracht in Oirschot

 2. Beste Nederlandse kunstschaatser mag het ijs weer op: 'Droom is om carrière af te sluiten met een WK'
  Play

  Beste Nederland­se kunst­schaat­ser mag het ijs weer op: 'Droom is om carrière af te sluiten met een WK'