Drie mannen met bivakmutsen plegen gewapende overval op tankstation Berghem

VideoBERGHEM  - Op een tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem is donderdagavond een gewapende overval gepleegd. Drie jonge mannen, tussen de 16 en 20 jaar oud, bedreigden een medewerker met een steekwapen.

De politie vermoedt dat de drie daders op de uitkijk hebben gestaan rondom het tankstation en op een voor hen geschikt moment naar binnen zijn gerend. De mannen riepen ‘overval, overval!’ naar de bediende terwijl zij een bivakmuts op hadden. Een van de verdachten deed een greep in de kassa, waarna de overvallers er met enkele honderden euro’s vandoor gingen.

De daders zijn vervolgens het tankstation ontvlucht en zijn vermoedelijk richting de Veldstraat en de Parlevlietstraat gerend. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Volledig scherm
Overval op tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem © Gabor Heeres
Volledig scherm
Overval op tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem © Gabor Heeres
  1. Honderdjarige Jet Wolters wás de krant
    PREMIUM
    Stille getuigen

    Honderdja­ri­ge Jet Wolters wás de krant

    Honderd jaar geleden werd ze geboren. Honderd jaar geleden ook kwam ze voor het eerst in de krant. In de Stad Oss stond ze bij de geboorteberichten van de burgerlijke stand: Henriëtta Maria Wolters, dochter van Theodorus A. Wolters en Petronella M. Smits. In februari 1920 was dat, nog onwetend van de rol die voor haar was weggelegd in de Osse dag- en weekbladpers. Vorige week is ze honderd jaar geworden en daarom vandaag opnieuw in de krant.