DNA-sporen en materialen worden onder de beste omstandigheden bewaard en onderzocht, zowel door de machine als door de mens bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).
Volledig scherm
DNA-sporen en materialen worden onder de beste omstandigheden bewaard en onderzocht, zowel door de machine als door de mens bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). © ANP XTRA

Druppels bloed leiden halfjaar na inbraak bij Volvodealer in Oss naar verdachte

OSS - Een halfjaar na de inbraak in bij een Volvo-dealer in Oss heeft de politie een verdacte opgepakt. Hij werd vorige week opgepakt na onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). 

  1. Waterpoloclub Arethusa heeft aantrekkingskracht op vrouwen

    Waterpolo­club Arethusa heeft aantrek­kings­kracht op vrouwen

    OSS - Waar veel waterpoloverenigingen in de regio kampen met een terugloop van het aantal leden, is bij Arethusa in Oss vooral bij de dames een tegenovergestelde trend te zien. De damesselectie wordt komend seizoen versterkt met vijf nieuwe speelsters die overkomen van een andere club, waaronder drie speelsters van Zeester-Meerval uit Uden. De seniorenafdeling van de dames groeit voor het eerst naar drie teams. ,,Ik zie het als een omslagpunt voor de vereniging”, zegt trainer Hans Willemsen.