Volledig scherm
PREMIUM
Siem Dijkman (links) aan de slag met een fatbike en Mart Verstegen met een elektrische fiets. © Van Assendelft Fotografie

E-bike maakt halve elektricien van plaatselijke fietsenmaker

UDEN/BERGHEM - De opmars van de e-bike heeft het werk van de fietsenmaker in een paar jaar tijd behoorlijk op z'n kop gezet. De elektrische fietsen zorgen voor meer cursussen, meer keuze én meer klanten. 

Toen hij begon was de wereld nog heerlijk overzichtelijk. Je kon als klant kiezen tussen een bruine en een groene fiets. En ook voor het zadel waren er twee keuzes: dat voor mannen en dat voor vrouwen. Maar anno 2020 is dat in de zaak van Mart Verstegen (57) aan de rand van Uden wel anders. Binnen is elke denkbare fiets te krijgen. Voor in de stad of in de natuur. Aangedreven met ouderwetse spierkracht of door een accu. 

  1. Prins Harold scoort met dubbelzinnige meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’
    PREMIUM
    Cultuur in de regio

    Prins Harold scoort met dubbelzin­ni­ge meezinger ‘Oeps, wat is-ie groot’

    LITHOIJEN/OSS - Dat verwacht je toch niet... Dat jouw dubbelzinnige meezinger, die amper de digitale snelweg van Spotify en YouTube opgeknald is, leidt tot een wel heel grappig bloemenverzoek. Of je de klant in kwestie kunt helpen aan een veelkleurig ‘Oeps, wat is-ie groot’-boeket? De man had het carnavalsnummer met die titel van prins Harold d’n Twidde gehoord, kon het meteen meeblèren en bedacht spontaan dat hij zo’n speciale ruiker voor z’n lief wilde.