De Osse wethouder Frank den Brok (links) en zijn Bossche collega Mike van der Geld (rechts) hanteren in december 2018  samen met directeur Eric Vos van E-Fiber symbolisch de schop voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in Geffen, Nuland en Vinkel.
Volledig scherm
De Osse wethouder Frank den Brok (links) en zijn Bossche collega Mike van der Geld (rechts) hanteren in december 2018 samen met directeur Eric Vos van E-Fiber symbolisch de schop voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in Geffen, Nuland en Vinkel. © Peter van Erp

E-Fiber peilt behoefte aan glasvezel in de gemeente Oss

OSS - Bij E-Fiber laten ze er geen gras over groeien. Het glasvezelbedrijf gaat peilen of er in de gemeente Oss voldoende animo is voor de aanleg van supersnel internet. Dinsdag is een campagne gestart.

  1. Eventjes gedoe, maar dan wel supersnel internet in de hele gemeente Oss

    Eventjes gedoe, maar dan wel supersnel internet in de hele gemeente Oss

    OSS - In Teeffelen en in het centrum van Berghem zijn ze al zover, in Geffen bijna, maar nu gaat ook heel de gemeente Oss aan de glasvezel. Tenminste, als 30 procent van de Ossenaren deze zomer in gaat op het aanbod van netwerkbeheerder E-fiber om in de hele gemeente glasvezel aan te leggen. Internet via glasvezel is sneller. Maar er moet wel een kabel in je huis aangelegd worden. Toch? En hoe zit het met providers? En kun je met zo'n wonderkabel ook tv kijken en bellen?