Het tellen van de 'vroege' stemmen, die maandag en dinsdag uitgebracht zijn, in theater Markant. Op de tribune kijkt FVD-lijsttrekker Janco Bethlehem toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Het tellen van de 'vroege' stemmen, die maandag en dinsdag uitgebracht zijn, in theater Markant. Op de tribune kijkt FVD-lijsttrekker Janco Bethlehem toe. © Maarten van den Hurk / BD

‘Eén, één, vier’: tellen van vroege stemmen voor Maashorst is gestart

UDEN - In theater Markant is woensdagochtend het tellen gestart van de vroege stemmen, die maandag en dinsdag al in Uden en Landerd uitgebracht zijn voor de raad van de nieuwe gemeente Maashorst.

  1. Picnic gaat van start in Oss: paar pakken melk en 
netje sinaasappelen als de eerste boodschappen
    PREMIUM

    Picnic gaat van start in Oss: paar pakken melk en netje sinaasappe­len als de eerste boodschap­pen

    OSS - Een paar pakken melk, karnemelk, netje sinaasappels en nog wat andere boodschappen. Dat bezorgde de online supermarkt Picnic woensdagmiddag bij Christel van der Velden in de Osse wijk Horzak. Het woonadres van haar was het eerste dat medewerkers van de online supermarkt Picnic in Oss aandeden. Het bedrijf maakte daarmee de start met het bezorgen van boodschappen in deze regio, die bestaat uit de plaatsen Oss, Heesch, Uden, Veghel en het tussenliggende buitengebied.