Tijdens de meet & greet in De Lievekamp konden kinderen op de foto met de acteurs, onder wie de Osse Jessie Vos (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de meet & greet in De Lievekamp konden kinderen op de foto met de acteurs, onder wie de Osse Jessie Vos (links).

Een kinderwens komt uit: Osse Jessie speelt eindelijk in Sprookjesboom

OSS - Als kind wilde Jessie Vos (23) graag een rol in de Eftelingvoorstelling Sprookjesboom. Het was helaas niet mogelijk, maar hij kreeg wel een kaartje van sprookjesfiguur Wolf. Het personage dat hij gisteren speelde in de musical Sprookjesboom in De Lievekamp.

Quote

Het is wel heel speciaal om nu met Wolf op het podium te staan

Jessie Vos

Hard applaus, gejuich en een staande ovatie. Jessie Vos doet een stap naar voren op het met paddenstoelen en bomen aangeklede podium van De Lievekamp. Een laatste zwaai en dan zit de voorstelling er weer op. Meer dan een uur heeft hij de rol van de flamboyante Wolf en grappige Draak neergezet in de Efteling-musical Sprookjesboom. Een familievoorstelling over bekende figuren als Roodkapje en Langnek, die samen de strijd aangaan tegen de gemene heks.

  1. Trampolinespringer Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwongen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    Trampoline­sprin­ger Milco Abrahams uit Oss maakt salto's nu noodgedwon­gen buiten: ‘Het is niet ideaal’

    OSS - Het is een gek gezicht: op het plein tussen de Maasporthal en de sporthal van sportvereniging Flik Flak in Den Bosch springen trampolines in het oog. Zo'n vijf tot zes meter boven de trampolines maakt Ossenaar Milco Abrahams zijn salto's en schroeven in de buitenlucht. ,,Het is niet ideaal, maar ik ben al lang blij dat ik weer wat kan doen", zegt het 19-jarige talent, dat in december nog deelnam aan het WK in Tokio.